Log ind   Ingen bruger

Da du ikke har købt adgang til denne cd, vil du kun kunne høre udklip af hvert lydspor.

Se Handelsbetingelser her
Se Købs og download-vejledning her!

Pris for fuld adgang til Online-CD: 119 Kr.
Prisen er ikke for en fysisk CD! Når du har betalt, får du tilsendt en adgangskode, som giver fuld adgang til at lytte eller downloade cd'en.
Læs evt. betingelser

Bestilling af download CD

Har du problemer med at betale med PayPal, kan vi aftale en bankoverførsel. I så fald skal du skrive til streaming@livsvejlederen.dk

Dyb Selvomsorg til Sensitive Hjerter. Del 2 (Stress og Energiregnskab)

Ny CD i serien ”Dyb Selvomsorg til Sensitive Hjerter.”

Så er psykolog Emilie Jahnnie Sigård ude med næste CD med øvelser og oplæg til Særligt Sensitive mennesker og andre følsomme sjæle. Hvor den første CD startede ud med det vigtige selvværds-arbejde. handler denne CD om. at holde den psykiske energi i balance og undgå stress.

Sensitive mennesker har et mere modtageligt nervesystem. og det er yderst vigtigt. at holde ro og balance i krop og sind. for ikke. at vi som sensitive skal opleve. at livet hele tiden er noget vi skal komme os over.
CD´en indeholder nogle vigtige oplæg om. hvordan man kan forstå den psykiske energi. og øvelser og meditationer til at arbejde med både afspænding. visualisering og energiregnskab.

Psykolog Emilie Jahnnie Sigård har i mere end 7 år haft en alternativ psykolog klinik i Lyngby. og har i den forbindelse arbejdet med mange hundrede sensitive mennesker. Hun skriver lige nu på en bog om emnet.
Musikken på pladen er lavet af Emilie Jahnnie og hendes mand. Erik Sigård. da de begge er musikere.

Alle rettigheder forebeholdes.

Lyngby Hovedgade 39, 2 th -  2800 Kgs. Lyngby - Telefon: 26 84 45 96 - email: mail@livsvejlederen.dk    --  Denne Webside anvender Cookies

Energipsykologisk Center